Korttyper

Der findes tre forskellige korttyper på Brøndby Stadion. Disse korttyper adskiller sig ved at give forskellige muligheder for at adgang til kampe på Brøndby Stadion og forskellige betalingsmuligheder.

De tre korttyper på Brøndby Stadion er:
 
– Sæsonkort med udløb
– Sæsonkort-abonnement
– Billetabonnment
 
Du kan på denne side læse mere om de forskellige korttyper og hvordan de giver dig adgang til kampe på Brøndby Stadion.

Sæsonkort med udløb

Ved køb af et sæsonkort modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til alle Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i Sydbank Pokalen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit sæsonkort er du sikret din faste plads på tribunen til alle ovenstående kampe. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din vante plads på tribunen.

De næste år kommer til at byde på forandringer for sæsonkort, som vi kender det i dag. Det klassiske sæsonkort bliver udfaset, og det betyder også, at salget af denne korttype udgår fra online salg. Du skal derfor købe en af de ovenstående abonnementsløsninger, hvor du kan vælge automatisk månedlig eller årlig fornyelse.

Har du ikke mulighed for at købe et af vores abonnementsprodukter, vil det dog stadig være muligt at købe et sæsonkort for en enkel sæson i Brøndby Shoppen.

Sæsonkort-abonnement

Et sæsonkort-abonnement er meget lig det sæsonkort, du har kendt i mange år.

Ved køb af et sæsonkort-abonnement modtager du et fysisk kort, der giver adgang for én person til hver af Brøndby IF’s hjemmekampe i 3F Superligaen og potentielle hjemmekampe i Sydbank Pokalen i én sæson – dog undtaget en eventuel pokalfinale.

Med dit kort er du sikret din faste plads på tribunen til alle ovenstående kampe. Du møder blot op i indgangen, scanner dit kort og finder din vante plads på tribunen.

Den eneste forskel mellem det normale sæsonkort og det nye sæsonkort-abonnement er, at  hvor dit sæsonkort tidligere er udløbet ved hver sæsonafslutning, og du derefter skulle huske at forny det, vil du med et sæsonkort-abonnement være sikret din plads til vores hjemmekampe, indtil du selv vælger at stoppe abonnementet.

Du kan vælge at betale dit sæsonkort-abonnement med en løbende betaling hver måned eller betale én gang om året.

Billet-abonnement

Billet-abonnement er et nyt produkt på Brøndby Stadion.

Med et billet-abonnement har du ikke tilknyttet et fast sæde, men skal inden en hjemmekamp aktivere dit kort og vælge din plads til kampen. Typen af dit billet-abonnement bestemmer, hvilke afsnit du har mulighed for at vælge plads til den enkelte kamp.

Vi udbyder billetabonnementer henvendt til Sydsiden, Familieafsnittet og hele Brøndby Stadion. Læs mere om baggrunden for de enkelte typer herunder.

Et billet-abonnement til Sydsiden er for dig, som ønsker at have adgang til den ikoniske endetribune så ofte som muligt.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden Nedre, om du har lyst til en kamp med siddepladser på Sydsiden Øvre, eller om det efterhånden er blevet tid til en kamp i Svinget. Du skal blot huske at trække din billet (gratis) senest 10 dage før kampen.

Med indførelse af billet-abonnement på Sydsiden, vil det blive muligt at kunne udnytte kapaciteten på tribunen endnu bedre. Målet er at kunne have flere fans på tribunen til de enkelte kampe og dermed gøre stemningen på Brøndby Stadion endnu bedre.

Da fans med et billet-abonnement – i modsætning til et sæsonkort-abonnement – kun optager en plads på tribunen, hvis man har aktiveret sit kort forud for en kamp, vil klubben have et unikt indblik i, hvor mange fans som forventer at møde op til kampen.

Køber du et billetabonnement til Sydsiden, har du altså stadig sikret din mulighed for at have plads på tribunen til de fleste kampe, du ønsker til den billigste pris, vi kan tilbyde. Samtidig hjælper du fællesskabet med at skabe en endnu bedre stemning på Brøndby Stadion – også når du ikke selv er til stede.

Hvis der til større kampe er udsolgt på Sydsiden, når du skal trække din billet, vil du blive tilbudt plads i anden sektion.

Du kan købe et billet-abonnement til Sydsiden ved at trykke her.

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Da antallet af sæsonkortholdere som ikke møder op til kampe – og dermed spærrer en plads – er højt, har vi begrænset antallet af sæsonkort til Sydsiden. Der er derfor ikke længere muligt at købe sæsonkortabonnement til Sydsiden, men vi opfordrer til at købe et billetabonnement på stadion.

Er jeg garanteret en billet på Sydsiden til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til Sydsiden. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Hvis Sydsiden bliver udsolgt, vil du blive tilbudt at trække billetter i andre afsnit af stadion så længe der er ledige pladser.

Er jeg sikret en billet på Sydsiden til europæiske kampe?

Som billetabonnent har du forkøbsret til billetter på Sydsiden ligesom sæsonkortholdere.

Da antallet af sæsonkortholdere og billetabonnenter på Sydsiden overstiger tribunens kapacitet til europæiske kampe, vil pladserne på Sydsiden blive fordelt efter først-til-mølle princippet blandt alle sæsonkort/abonnenter og billetabonnenter på Sydsiden.

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion. Er kapaciteten på Sydsiden opbrugt, vil det være muligt at købe billet i andre afsnit.

Se vores side om forkøbsretten til europæiske kampe her.

Et billet-abonnement til Brøndby Stadion er for dig, som ønsker fuld fleksibilitet, når du går til fodbold.

Du kan fra kamp til kamp vælge, om du ønsker plads som en del af den aktive stemning på Sydsiden, en kamp med det gode overblik fra de øvre langsider, hvis der er pladser ledigt, eller om børnene skal med til en kamp og gerne vil sidde i Familieafsnittet. Du skal blot huske at trække din billet senest 10 dage før kampen.

Du kan købe et billet-abonnement til Brøndby Stadion ved at trykke her.

Hvad er forskellen på et sæsonkortabonnement og billetabonnement

Med et billetabonnement skal du inden hver kamp trække en billet til kampe. Kort fortalt skal du altså ”melde dig til” før du har adgang til kampen. Som indehaver af et billetabonnement er det gratis at trække en billet og tager ganske få minutter.

Med et sæsonkortabonnement har man automatisk adgang til stadion uden at ”melde sig til”.

Er jeg sikret en billet på stadion til alle kampe?

Du vil i langt størstedelen af kampene på Brøndby Stadion være garanteret en billet til stadion. For at være helt sikker, skal du dog trække en billet til kampen inden 10 dage før kampstart, men du kan trække en billet så længe der er ledige pladser.

Er jeg garanteret en billet på stadion til europæiske kampe?

Som billetabonnent har du forkøbsret til billetter på stadion ligesom sæsonkortholdere.

Alle sæsonkort/abonnenter vil være garanteret en plads på stadion.

Se vores side om forkøbsretten til europæiske kampe her.

Et billetabonnement til Familieafsnittet er for dig som ønsker at kunne tage børnene med til fodbold på en billig og fleksibel måde.

Her er i tæt på de fede faciliteter i Familie Loungen, kan se fodbold i trygge omgivelser og kan nemt vælge jeres pladser fra kamp til kamp. Det er også nemt at tilkøbe ekstra pladser til kampe hvor vennerne skal med til fodbold. Tidligere havde Familieafsnittet unummereret pladser, men fra næste sæson bliver det således muligt at kunne trække billet til en fast plads fra kamp til kamp.

Du kan købe et billetabonnement til Familieafsnittet ved at trykke her.

Hvor kan jeg vælge plads med mit billet-abonnement?

Vi tilbyder billet-abonnementer henvendt til Sydsiden, hele Brøndby Stadion og Familieafsnittet.  Du kan se herunder hvilke afsnit de respektive Billeta.bonnementer har adgang til.

 Tribune
Sydsiden
Stadion
Familie*
Sydsiden Nedre
Sydsiden Øvre
Svinget
Langside
Familieafsnittet
Nordtribunen

*Til højrisiko-kampe er der intet  Familieafsnit. Det vil derfor være muligt at aktivere sit kort til pladser i andre sektioner.

Hvordan aktiverer jeg mit kort til en hjemmekamp?

1

Gå ind på kampen på Billetto

For at være helt sikker på at få adgang til dit ønskede afsnit, bør dette gøres i god tid før en hjemmekamp​, men du kan gøre det frem til kampstart - så længe der er ledige pladser.

2

Aktivér dit kort til kampen

Indtast dit kortnummer i rabatkodefeltet, vælg din ønskede plads og gennemfør din (gratis) ordre.

Du kan også tilkøbe flere billetter hvis et par venner har lyst til at tage med til en kamp.

3

Medbring dit kort til kampen

Medbring dit fysiske kort eller den tilhørende PDF-fil og scan stregkoden i indgangen.

God kamp!